La Canonica di Cortine

La Canonica de Cortine – exklusiv gård med pool

30 kilometer syd for Firenze finder man denne smukke og eksklusive gård i særklasse.  La Canonica de Cortine hedder gården, der råder over fem lejligheder/selvstændige huse samt en smuk parklignende have, hvor man også finder gårdens pool med indbygget spa.

Gården ligger i midt i det smukke toskanske landskab og ikke langt fra de mange kendte og mindre kendte klassiske toskanske byer. gården ligger i samme område som Casa sola, så der er rig mulighed for at besøge alle de omkringliggende byer,

Denne ”gård” er for de kræsne. Omgivelserne er utroligt smukke – nærmest resort agtige med en stor smuk have modsat de øvrige gårde, der er producerende agriturismo, som sætter pris på at have den autentiske mere ”vilde” og smuke natur.

Det er muligt at bestille morgenmad samt middag efter aftale med ejerne.

På La Canonica er der en meget smuk selvstændig Villa Castrum, med 5 soveværelser, stor opholdsstue med kalkmalerier og flygel hvorfra der er udgang til smuk pergola og  egen have med stor pool.

Denne villa vil være fantastisk sted til at holde sin helt egen fest, det er selvfølgelig muligt at leje én eller flere af de andre boliger på Canonica, hvis man tænker på en større fest – måske bryllup?

Hvis man ønsker at leje dette sted, for en større gruppe, så vil jeg anbefale at være ude i god tid.

Jeg kan være behjælpelig – sammen med personalet på gården – at arrangerer middag / kok, eller hvad man måtte ønske

Ring eller mail for pris og yderligere info.

Kontakt mig på:
Telefon 4082 6100
eller
agenziatoscana2840@gmail.com

Skriv et svar