Casa Sola

Vinproducerende gård med fortryllende udsigt og swimmingpool

Casa Sole er en autentisk vinproducerende gård, der ligger på en bakketop med den med mest fantastiske udsigt over et fortryllende toskansk landskab. Gården er ejet af den italienske grevefamilie Giuseppe Gambaro.  Familien, der selv bor på hovedgården, producerer på både chianti-vine og en dejlig olivenolie.

Familien er meget stolt af deres produktion og viser gerne rundt på gården og i produktionen.

Casa Sole ligger cirka 30 kilometer fra Firenze og 25 kilometer fra Siena. Og tæt på mange små byer, der så absolut er et – eller flere – besøg værd. Man bør heller ikke snyde sig selv for et besøge den nærmeste lille by, Tignana, hvor der ikke er restauranter eller forretninger, men en gammel borg, hvor der om sommeren arrangeres koncerter i det fri. Byen er i gåafstand fra Casa Sole.

To byer, Tavernelle og San Donato, ligger i ti minutters kørselsafstand fra Casa Sole. Begge byer er relativt uberørte af turisme, og her er dejlige små butikker og et ugentligt marked, der blandt andet frister med skønne, lokale råvarer.

På Casa Solo er der seks lejligheder fra 75-140 m2. Lejlighederne har alle enten egen terrasse eller have.

Samtlige lejligheder er smukt møbleret og rigt udstyrede med alt, hvad man har brug for. De fleste af lejlighederne er i to etager, hvor soveværelserne er på 1. sal. 

Gården råder over en stor swimmingpool, der ligger i et naturskønt område tæt på selve hovedgården. For at komme til poolen skal man gå cirka 10 minutter gennem en olivenlund. Desuden er der en mindre swimmingpool tæt ved boligerne.    

Lejlighederne kan lejes enkeltvis eller samlet. 

Ring eller mail for pris og yderligere info.

Casa Sole, Ticcaia
– nyrenoverede lejligheder med egen have og terrasse og bjergtagende udsigt

Familien Gambaro færdiggjorde for får år siden en gennemgribende renovering af den gamle gård, Ticcaia, der ligger på familiens jorde tæt ved Casa Sole. Gårdens fem lejligheder er veludstyrede med aircondition, smukke møbler og skønne, velfungerende badeværelser. Lejlighederne er fra 40-70 m2. Den største har plads til otte personer. Alle lejligheder har enten egen have eller egen terrasse. 

Udsigten fra denne gård er intet mindre end bjergtagende. Gården deler reception og swimmingpool med Casa Sole.

Ring eller mail for pris og yderligere info.

Kontakt mig på:
Telefon 4082 6100
eller
agenziatoscana2840@gmail.com

Skriv et svar