Levanto

Romantisk Bed & Breakfast

Er man til Bed and Breakfast, der ligger i en lille bitte by, der klynger sig til bjerget (der er ingen forretninger i byen og ingen biler), så har jeg mulighed for at tilbyde L Antico Borgo, der er et lille, totalt romantisk Bed and Breakfast, med yndige værelser alle med bad. Det har en stor morgen terrasse med udsigt ud over hele Ligurie bugten. Stedet har også familie værelser til 4/5 prs.Den nærmeste by er Levanto, der ligger 6 km. nede af bjerget. Når vinden og bølgerne er høje nok, valfartet alle de seje windsurfere til byen for at udnytte bølgerne..

Og når bølgerne falder er de piist væk igen. Det er altid spændende at se på windsurferne.

Herud over har man selvfølgelig mulighed for bare at dase og bade ved stranden.

Fra Levanto går toget til Cinque Terre, og det kører jo som bekendt , på en del af turen i en tunnel inde i klipperne afvekslende med en fantastisk tur langs kystlinien. Man kan hoppe af og på toget og besøge samtlige 5 byer.

Levanto er en rigtig italiensk ferieby med masser af gode restauranter med alt hvad hjerter kan begærer af friskfangede fisk fra Ligurien, så her kan man nyde Tagliatelle med friskfanget hummer, uden at budgettet sprænges

Ring for pris.

I samme lille bitte by, Dosso har jeg mulighed for at tilbyde dejlig lejlighed, der består at soveværelse m. badeværelse, og udgang til lille terrasse, stue med åbent køkken, samt endnu et badeværelse.

Til lejligheden hører der udover den lille morgenmads terrasse en lille have med udsigt ned over bjerget. Lejligheden er til max 3 prs.

Ring eller mail for pris og yderligere info.

Kontakt mig på:
Telefon 4082 6100
eller
agenziatoscana2840@gmail.com