Giglio

Ferie på øen Giglio

Øen, der ligger i det tyrrhenske hav ca. 1 times sejlads fra fastlandet, er en lille perle på godt 10 km. lang og 5 km. bred. Øen er kegleformet og det højeste punkt, middelalderbyen Castello ligger ca. 500m. over havet. Castello er en spændende by, omgivet af de ældgamle borgmure, inde i byens krogede gader, ( bilkørsel er umulig) finder man dejlige italienske restauranter

På østkysten ligger havnebyen Giglio Porto, bestående af 2 husrækker langs naturhavnens front.

På vestkysten badebyen Campese med den dejligste badestrand, de 3 byer ligger alle på den nordlige del af øen, resten er ubeboet og er ufremkommelig for andre end vandere og æselrytter.

Hele øen, blev for 5 år siden erklæret for et stort natur reservat. Og som sådan er den en perle for mennesker som ønsker stor og uforstyrret natur samt krystal klart vand

Udover den uforstyrrede natur gør vandets dybde og klarhed øen til et dykker paradis, hvor det er muligt at gå på dykkerskole, og erhverve sig dykker certifkat.

Øen er mit eget “hide away place” jeg har på denne ø mulighed for at udleje nogle få villaér/lejligheder.

Lejlighederne er privat ejede. De er italiensk møbleret, hvilket vil sige at de kan være sparsomt møbleret, men velfungerende, da italienerne lægger mere vægt på omgivelserne. Fælles for dem er at de har under 1 min. gang til stranden og egen terrasse med udsigt til vandet, og verdens smukkeste sol nedgang, De ligger alle ved bugten Campese og klatre på typisk italiensk vis op ad bjerget.

Ring eller mail for pris og yderligere info.

Kontakt mig på:
Telefon 4082 6100
eller
agenziatoscana2840@gmail.com